Esplugues de Llobregat

Tremp

Sobre nosaltres

Des de 1989 creant espais…

Som una empresa dedicada als projectes d’arquitectura interior, dissenyant i personalitzant cada projecte a les necessitats de cada client, oferint 3 aspectes fonamenta’ls per nosaltres: confort, funcionalitat i disseny.

Ens agrada mantenir un tracte proper amb el client, on treballem en el projecte conjuntament. Creiem en el disseny i el tracte cap al client com a part essencial de la confiança. Per això executem projectes 3D per aproximar-nos a la màxima realitat, donant diverses propostes per explotar les diferents possibilitats fins a arribar al projecte final.

L’estètica és un dels punts més importants per la nostra empresa, per això comptem amb materials excel·lents per cada tipus de disseny, adaptant-nos sempre a cada client.

A Spai 21 Projectes, fabriquem i desenvolupem mobles a mida de qualitat, funcionals, resistents i cuidant el disseny tant interior com exterior. Elaborem amb farratges de primera qualitat, amb guies d’extracció completa, per aprofitar el màxim del moble interior, suportant aquestes fins a 70 kg.

Comptem amb un gran equip, on trobareu els diferents tipus a l’apartat de Serveis, on el client no s’hagi d’encarregar ni preocupar de res amb la nostra Direcció d’obra que segueix el progrés del projecte per aconseguir els terminis acordats.

Últimes entrades