Lavabo minimalista amb un toc distintiu de fusta, negre i tonalitats grisos sorrenques. Aquest espai elegant captura l'essència de la modernitat amb un toc natural, combinant elements que et transporten a un ambient de serenitat i funcionalitat.

Les rajoles hexagonals, destacades principalment a la zona de la dutxa i en part de la zona de rentamans, aporten un patró geomètric que accentua la contemporaneïtat del disseny. Aquesta elecció no només és estèticament agradable, sinó també pràctica, garantint una superfície de fàcil neteja i manteniment.

Els tons de fusta suau, integrats de manera subtil, aporten una calidesa natural a l'espai, creant un contrast agradable amb els grisos neutres i el toc modern del negre. Aquest equilibri de colors i materials converteix el lavabo en un refugi de tranquil·litat dins del teu propi espai personal. s més que un simple espai, és una experiència de disseny que inspira i ressona amb una elegància tranquil·la i sofisticada.

Per a aquells que busquen transformar el seu bany en un refugi minimalista i modern, aquest lavabo és l'elecció perfecta. Una fusió perfecta de funcionalitat i estil, capturant l'essència de la simplicitat sofisticada i l'encant natural.

SANT VICENÇ DELS HORTS