Aquesta cuina ha estat dissenyada pensant en la funcionalitat i l'estètica, creant un espai còmode i atractiu per al dia a dia.

Hem combinat fusta i tons clars per donar calidesa i un toc modern a l'ambient. Els acabats en fusta aporten un toc natural, mentre que els colors neutres i les línies netes fan que la cuina sembli més àmplia i lluminosa. L'illa central és pràctica i versàtil. Serveix tant per preparar aliments com per reunions familiars i amb amics. Amb la seva àmplia superfície, és ideal per cuinar i gaudir de menjars informals. A més, els armaris i calaixos ofereixen molt espai d'emmagatzematge, ajudant a mantenir tot en ordre i a mà.

Es trien materials d'alta qualitat per assegurar que aquesta cuina sigui duradora i resistent. Els electrodomèstics estan integrats per mantenir un disseny net i uniforme. La il·luminació està estratègicament col·locada per destacar les àrees més importants i millorar la funcionalitat. Les llums LED sota els armaris superiors són pràctiques per cuinar i afegeixen un toc modern.

Aquest projecte mostra com un bon disseny pot transformar una cuina en un espai funcional i bonic.

IGUALADA