El projecte de disseny d'aquesta cuina minimalista fusiona la sobrietat i l'elegància dels colors negres amb la calidesa natural de la fusta en un espai extraordinàriament ampli. La premisa principal és crear un ambient contemporani i funcional que celebri la simplicitat i la bellesa dels detalls.
La disposició de l'espai es concibeix de manera oberta per a maximitzar la sensació d'amplitud. La cuina s'integra de manera harmònica amb àrees adjacents, com el menjador i la sala d'estar, creant una transició fluïda entre els diferents ambients.
El negre es converteix en el protagonista indiscutible, revestint els mobles, electrodomèstics i detalls selectes. Per contrarestar la intensitat, s'introdueix la fusta en tons naturals, aportant una suavitat i autenticitat que equilibren la paleta de colors. Els mobles amb els tiradors integrats sennse ser visibles, contribueixen a l'estètica minimalista, centrada en línies netes i superfícies llises. El mobiliari s'escull per la seva simplicitat i funcionalitat, evitant adorns innecessaris per centrar-se en la puresa del disseny.

ALCOLETGE